Inschrijfformulier opleiding EssentieCoaching®

(inschrijven LIFE kan via deze link)

Voornamen (zoals je die op het certificaat wil)

Achternaam

Roepnaam

Geboortedatum

Geboorteplaats

Schrijft zich in voor:

De kosten voor het Eerste Jaar, inclusief handleiding en verblijfskosten, zijn: € 3800,00 of € 6000,00 zakelijk bij vergoeding door werkgever of € 2800,00 bij inkomen door uitkering, afspraken mogelijk
De kosten voor het Tweede Jaar, inclusief handleiding en verblijfskosten, zijn: € 3800,00 of € 6000,00 zakelijk bij vergoeding door werkgever of € 2800,00 bij inkomen door uitkering, afspraken mogelijk
Voor het derde jaar zijn de kosten, inclusief verblijfskosten: € 2600,00 of € 4000,00 zakelijk bij vergoeding door werkgever en € 1900,00 bij inkomen door uitkering.
Wil je hieronder aub aangeven welk bedrag je gaat betalen
Eerste of Tweede Jaar:
Uitsluitend voor het Derde Jaar!:

(De opleiding is CRKBO geregistreerd en is derhalve niet BTW-plichtig)

Betalingsvoorwaarden
Na het insturen van dit formulier wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek. Daarna is de inschrijving definitief na betaling van het inschrijfgeld. Dit is 1/3 van de totale deelnamekosten.

Je ontvangt 2 facturen. De eerste factuur is voor het inschrijfgeld. De tweede factuur is voor het resterende bedrag. Deze tweede termijn dient één week voor aanvang te zijn overgemaakt. De aanmelding is definitief als na het intakegesprek het inschrijfgeld is ontvangen op onderstaand rekeningnummer.
Overmaken kan op rekening nummer NL67 TRIO 0198 0710 86 van Stichting EssentieCoaching te Deventer onder vermelding van basisopleiding of Tweede of Derde Jaar en het jaartal van de eerste module.

Annuleren
Na de inschrijving heb je 14 dagen bedenktijd en kun je kosteloos opzeggen.
Annuleren gebeurt altijd schriftelijk. De annuleringsvoorwaarden en eventuele uitzonderingen hierop kun je vinden in de algemene voorwaarden.

Straat en huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoonnummer 1

Telefoonnummer 2

Emailadres

 

2014 - 2017 Copyright EssentieCoaching - Opleidingen voor professionals